Szentjános Bogi sétálója

Mi ez?

A Szentjános Bogi sétálója egy tanösvény, ahol az életről és önmagunkról tanulhatunk a mesék világában. Egy kirándulóhely családoknak mesékkel, természettel és kedves községgel. Szentjános Bogi sétálója töltődésre, békére, együttlétre lett kitalálva.

A szusszanókat felkeresve, az ott fellelhető QR-kódot leolvasva juthatsz a mesékhez.

Ehhez hasonló táblák jelölik a szusszanókat:

Bármelyiket, bármikor meghallgathatod!

A szusszanókhoz tartozó mesét a Mesét kérek! gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanónál találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Játékszabály

Szentjános Bogi (illem)szabályai

Szentjános Bogi sétálója hasonlít a turistautakhoz: bárki sétálhat rajta, de ezt mindenki kizárólag a saját felelősségére teheti!

Környezet

Óvd a környezetet, ne tépd le a virágokat! A szemetedet kérlek vidd magaddal vagy tedd valamelyik kukába!

Táblák

Gondolj a többiekre és ne mozgasd el a táblákat! Ha esetleg valami hibát vagy hiányosságot észlelsz, kérjük jelezd nekünk a nsztjbabamamaklub kukac gmail pont com e-mail címen és igyekszünk gyorsan javítani.

Technikai dolgok

A telefonodon legyen bekapcsolva a mobilnet. A szusszanókhoz tartozó mesét a "Kérem a mesét!" gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden szusszanónál találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Ajánlott felszerelés

Legyen a lábadon kényelmes cipő, hozd magaddal a jó kedvedet és egy telefont feltöltött akkumulátorral.

Babakocsi/kerékpár

Szentjános Bogi sétálójának minden része elérhető babakocsival, rollerrel, biciklivel egyéb kerekes eszközökkel is.

Kutya/egyéb állat

Hozhatsz magaddal bármilyen állatot, de kérjük takaríts fel utánuk, hogy a gyerekeknek ne kelljen kutyapiszokban sétálni.

Dohányzás

Kérjük mutass jó példát, és a gyerekek előtt ne gyújts rá. Ha mégis megtennéd, kérjük, hogy a csikket vidd magaddal.

Kövess minket:
Szentjános Bogi sétálóját készítették: Diósdiak Diósdért egyesület, Luzsi Margó, Viki, Noémi, Linda, Eszter, Anna, Bodó, Johanna, Veronika, Dóra, Luca
Impresszum
Diósdiak Diósdért